TERAS İZOLASYONU FİYATLARI

Teras izolasyonu fiyatları öncelikle izolasyonun kalıcı mı  ? yoksa geçici mi ? sınıflarına göre fiyatlandırması yapılmaktadır.

Kalıcı teras izolasyonu istediğiniz taktirde , kalıcı izolasyon ürünümüz olan polyurea su izolasyon ve zemin kaplama da bile kullanılan ürünümüzü öncelikle tanıtalım.

Polyurea % 400 esnek yapıya sahip kalıcı yani ömürlük su izolasyon uygulamasıdır. Sprey halinde uygulandığı için ek yer oluşturmaz dolayısı ile suya geçit verecek bir noktası olmaz. Artı derece sıcak ve eksi derece soğuk iklimlere karşı dayanıklılığı oldukça yüksektir. Bu yüzden ömürlük kalıcı izolasyon uygulamasıdır.
Zemine uygulandığında saniyesinde kuruyan polyurea bu özelliği sayesinde zemin hemen kullanılabilir hale gelmektedir. İstenilen her renkte üzeri koruyucu boyası ile boyanabilir. Renk seçimi tamamen müşteriye aittir.
Zemin kaplamada dahi kullanılan polyurea teras izolasyonların da dekoratif görünüm sağlar. Bu nedenle bazı müşterilerimiz izolasyon yapılan terasa tekrar fayans yaptırmazlar. Fayans yaptırmak tamamen müşterilerimize bağlı bir istektir polyurea izolasyonun üzerine fayans yaptırmak da bir sakınca yoktur. Üzerine her şey yapıştırabilir. 

Polyurea uygulama alanları  teraslar , çatılar , su olukları , su deposu izolasyonları , gibi özetle geçmek gerekirse her alana uygulaması yapılmaktadır.

Polyurea kalıcı izolasyon 2017 fiyat listesi : 

100 – 150 M2 fayans zemin ise ; M2 fiyatı  : Fiyat sorunuz
50 – 100 M2 Aşağı fayans zemin fiyatı ;       : Fiyat sorunuz

Fiyat listesi bulunduğunuz konuma ve metre kare yüksekliğine ve düşüklüğüne göre değişebilir. Fiyatlarımız istanbul anadolu yakası ve kocaeli bölgesi için geçerlidir. Euro kuruna göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Güncel bilgi ve fiyat için iletişime geçebilirsiniz.

 

Geçici olan izolasyonlara para vermek yerine teras izolasyonu işlerinizi polyurea kaplaması sayesinde ömürlük olarak çözüyoruz. Teras izolasyonu hakkında fiyat almak için bizleri iletişim adresimizden arayıp detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz.

Geçici teras izolasyon poliüretan kaplama nedir ?

Polyurea dışında izolasyon ürünlerimizde mevcuttur. Bu ürünler polyurea gibi ömürlük olmasa da 1 yıl ile  2 yıl arası izolasyon ihtiyacınızı karşılamaktadır. Uv güneş ışınlarına dayanıklı , artı derece ve eksi derece hava iklimlerine belirttiğimiz yıl oranlarına göre dayanımları vardır. Ek yer oluşturmayan su izolasyonu uygulaması. Fiyatlandırma seçenekleri için iletişime geçebilirsiniz.

Teras izolasyon sağlamak için bizleri iletişim adresimiz den arayıp hangi tür izolasyon istediğinize karar verebilirsiniz. Bizler de sizlere hem kalıcı izolasyon hemde geçici izolasyon olan uygulama fiyatlarımız sizlere hem sözel hemde teklif göndererek belirtebiliriz. Kalıcı izolasyon yaptırarak ileride su izolasyonu ile ilgili sorunlarla karşılaşmadan ömür boyu rahat edebilirsiniz. Hem maliyet açısından hemde ömürlük açısından polyurea su izolasyonu bizlerin sizlere tavsiyesi olmaktadır.

Leave A Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir